Ditt naturliga val när det gäller din hälsa, din framtid och ditt liv. Jag har arbetat med alternativmedicinska behandlingar över tjugo år.

Min erfarenhet säger mig, att i alla lägen går det att göra någonting, som bidrar positivt för hälsan. Jag har under årens lopp gått åtskilliga vidareutbildningar samt kurser allt för att få en så bred och nyanserad bild av begreppet hälsa. Jag har ett antal verktyg att jobba med, olika tekniker, just för att skräddarsy behandlingarna efter din problematik. Alla har olika bakomliggande orsaker till ohälsa.

Jag ser fram emot att få träffa dig med kärlek och respekt.

Du är hjärtligt välkommen.
Kristina


God hälsa, fysisk och psykisk balans och allmänt välbefinnande är beroende av att energin kan strömma fritt utan blockeringar, den tesen förespråkas av Österländsk medicin.

Blockeringar kan uppstå ständigt, dels av vår kosthållning, bristande sömn, stress och fysiska och psykiska påfrestningar. Listan kan göras lång.

De metoder jag arbetar med inom Österländsk medicin är följande:
Shiatsu, Moxaterapi samt Örtmedicin

Mina behandlingar

Patienten har ordet

Läs gärna mer om vad mina patienter har för erfarenheter och recensioner från mina behandlingar

Läs mer här

Försäkring

Som yrkesverksam medlem i Kroppsterapeuterna är jag Patient- samt Ansvarsförsäkrad.


kry-logo

Kontakt


  • Följ mig på Facebook:

GDPR

  • Alla kunduppgifter registreras manuellt på ett kundkort och förvaras i en pärm som är inlåst. Uppgifter om namn, adress, telefonnummer, födelseår och datum samt andra relevanta grunduppgifter skrivs upp i samband med kundens första besök. (de fyra sista siffrorna registreras ej).

    Inga andra uppgifter dokumenteras, det som sägs underbehandlingen är konfidentiellt. Allt för att du ska känna dig trygg och säker hos mig.


© KS Livsenergi. Alla rättigheter förbehållna.